miercuri, 30 ianuarie 2013

Un strigat de ajutor


Buna ziua!
Numele meu este Dumitrescu Iulius-Cezar si sunt judecator la Curtea de Apel Suceava. In anul 2006 am fost diagnosticat cu o tumora pe creier numita astrocitom fibrilar grad II. Am fost internat si operat de urgenta de catre d-nul Profesor Ciurea la spitalul Bagdasar Arseni din Bucuresti. Am urmat apoi tratament oncologic la Spitalul Fundeni, si anume 27 de sedinte de radioterapie. Timp de 4 ani m-am simtit bine, mi-am reluat serviciul, am sustinut 2 examene de promovare, atat la Tribunalul Suceava cat si la Curtea de Apel Suceava. Viata si-a reluat cursul firesc. Am fost foarte fericit cand am aflat ca sotia mea este insarcinata si ca ne-a binecuvantat Dumnezeu cu un copil. Dar la scurt timp fericirea mi-a fost umbrita de o veste cumplita: RECIDIVA TUMORALA. A trebuit sa trec din nou prin acelasi calvar, dar de aceasta data s-a adaugat si un tratament de 9 luni de chimioterapie. Rezultatul biopsiei dadea o veste si mai urata, tumora evoluase in grad: Oligoastrocitom anaplazic gr. III. Am reusit sa trec totusi cu ajutorul familiei, prietenilor, colegilor mei si peste aceasta cumpana a vietii. Pe 25 aprilie 2011 mi s-a nascut baietelul meu Tiberiu si de atunci am simtit ca traiesc din nou. ...Dar boala nu mi-a dat un ragaz prea lung. Atunci cand copilul meu a implinit un an si 9 luni, in loc sa ma bucur de acest eveniment am primit pentru a 3-a oara o veste cumplita. Aparitia unei noi tumori INOPERABILE, care necesita de urgenta efectuarea unui tratament oncologic performant, tratament ce poate fi efectuat aici in tara doar la Clinica Gral. Tratamentul este foarte costisitor si pe aceasta cale apelez la ajutorul dumneavoastra.
Stimati colegi din toata tara, ajutati-ma va rog sa inving aceasta boala cumplita, sa lupt pentru copilul meu care este viata mea. Ajutati-ma sa fiu sanatos, sa ma bucur de orice clipa petrecuta alaturi de Tiberiu si de sotia mea, sa-mi vad copilul crescand, sa-l duc la scoala, sa-l vad cum devine om.




Pentru cei care doresc sa ma ajute afisez urmatorul cont bancar: RO94BTRL03401213397321XX, deschis pe numele DUMITRESCU IULIUS CEZAR.

12 comentarii:

  1. Oare cati "anonimi" sau apropiati (frati, parinti, rude..) nu se sacrifica pentru ca noua sa ne fie bine?!? Vom sti vreodata sa-i rasplatim?

    RăspundețiȘtergere
  2. Regret sincer ca nu pot sa ajut cu nimic , dar nu am seviciu nici eu , nici sotia e tare greu ... dar am trimis in toate listele ... ! Dumnezeu sa va binecuvanteze.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iulius, va fi bine. Sotia si fiul tau au nevoie de tine. Iar noi, colegii tai, iti suntem alaturi. Sanatate!

    Jud. Cdanilet

    RăspundețiȘtergere
  4. Va rugam domnule judecator ,daca e posibil sa luati legatura cu Romtelecom pentru alocarea unui nr. de telefon pentru a face donatii.E mult mai usor pentru toata lumea.
    Insanatosire grabnica.
    Sorin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua, cum se poate obtine o adresa de email a domnului respectiv? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Incercati indiferent ce faceti si tratamente naturiste, mancat crud, poate chiar un BG1 al Domnului Valeriu Popa, Vit B17, si altele incercand sa va documentati. Poate deja si stiti si chiar experimentati. Dumnezeu sa va ajute!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ajutati-ne ca sa va ... ajutam,va rog.
    Daca aveti puterea sa studiati aceasta posibilitate:

    https://merchant.paypal.com/us/cgi-bin/?cmd=_render-content&content_ID=merchant/donations

    E mult mai usor pentru noi,romanii din strainatate.Probabil va trebui sa creati un site pentru a putea introduce Butonul de Donatii.
    Succes .Asteptam.Poate gasiti pe cineva specialist in IT sa faca asta in locul dumneavoastra.
    Haideti ca se poate !
    O sa reusiti!

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.burzynskiclinic.com/ - Clinica doctorului Burzynski. A tratat cu succes cazuri de tumori neoperabile printr-o tehnica revolutionara precum si sute de pacienti in metastaza de mai bine de 20 de ani.
    Aici se poate urmari si documentarul despre el: http://www.filmedocumentare.com/burzynski-cancerul-este-afacere/

    Sanatate multa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna ziua,

    In primul rand, va urez multa sanatate!
    Ar fi bine daca ati deschide si un cont in euro, pentru transferuri din strainatate.
    Va las aici un link util pentru constructia unui blog bun:

    http://www.cabral.ro/pentru-copii/cum-trebuie-sa-fie-un-blog-umanitar

    Multa sanatate si mult curaj!

    Dana Elena

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut Iulius,

    am reactionat prompt la citirea articolului despre tine, pentru ca un apropiat al meu a trecut printr-o situatie asemanatoar; personal i-am dus la Hanovra pentru operatie.

    Poti citi povestea aici: http://roxanatrifan.wordpress.com

    Te încurajez în demersul tau! Exemplu pe care ti l-am trimis mai sus este unul pozitiv, operatia a dat rezultate - o poti contacta chiar pe Roxana daca ai nevoie de mai multe amanunte.

    Sper ca fiecare cititor sa contribuie cu ceva sa te ajute; vorba aceea: un elefant se poate minca, putin cite putin ...

    Îti doresc mult succes si voi contribui si eu cu mica mea muscatura la mincarea elefantului tau :)

    Sanatate!

    Marius

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut!
    Numele meu este Valentin Oceanu si sunt de la Sensiblu. Te rog trimite un mail la adresa oceanu.vali@gmail.com cu nr. de telefon ca sa putem vorbi.

    Multumesc,
    Valentin

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere